email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TENERIFE, HOTEL PLAYA SUR TENERIFE 3*

Tenerife
Lenarite ob luksuznih hotelskih kompleksih in se zleknite v udoben ležalnik na južni obali otoka, ki so jo v 60. letih prejšnjega stoletja začeli prekrivati s saharskim peskom, da bi črno vulkansko zemljo preobrazili v počitniški raj. Raziskujte bogato notranjost otoka, občudujte nasade bananovcev in evkaliptusovih gozdičkov, kar dve tretjini otoka so naravni parki z bujno vegetacijo. Povzpnite se na spektakularni vulkan Teide, ki ga domačini tako častijo. Pustite vetru v lase na 600 metrskih klifih Acantilados de los Gigantes, pod katerimi Atlantik razkriva svojo divjo plat. Izgubite se med belimi hišicami v zaselku Masca, skritem med najbolj osupljivimi in težko dostopnimi soteskami, ki so vasi v notranjosti obvarovale pred napredkom in novostmi. Namočite se v naravnem »jacuzziju« nekdaj najpomembnejšega pristanišča za izvoz lokalne malvazije Garachico, ki ga je leta 1706 izbrisala lava in ga spremenila v naravne bazene nad morjem. V ozkih mestnih ulicah, kjer odmeva mehka karibska španščina, si privoščite »cortado« (kratko kavo z mlekom) in svež sir »fresco«. Življenje se tu zajema z veliko žlico, brez fieste domačini ne morejo živeti. Najbolj intenzivno se živi v Medanu, svetovno razvpiti prestolnici surfanja in kajtanja. Čez dan se razgreta telesa igrajo z valovi, čez noč pa z glasbo …

Povprečne temperature zraka in morja na otoku Tenerife:
http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/

 Opomba: poleti so iz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...)

Od 25.11.2017 do 28.4.2918 so na voljo direktni poleti iz Gradca.


Medano
Medano je znan po 2km dolgi peščeni plaži, ki je raj za surfarje in kajtarje. Nekdaj ribiška vasica s čudovitim mestnim trgom je eno izmed najbolj vetrovnih področij na otoku, kar s pridom izkoriščajo ljubitelji vetra. Medano je poznan kot ena izmed najbolj priljubljenih surf in kajt lokacij na svetu.

HOTEL PLAYA SUR TENERIFE ***


www.hotelplayasurtenerife.com

LEGA: ob dolgi peščeni plaži v neposredni bližini surf centra, v majhni ribiški vasici El Medano in 7km od letališča.

HOTELSKA PONUDBA: manjši, družinsko voden hotel, zelo priljubljen pri surfarjih in kajtarjih; recepcija, restavracija, bar, manjši zunanji bazen, manjši vrt, konferenčna dvorana, internet kotiček (za plačilo).

SOBE: kopalnica z wc-jem, telefon, SAT-TV, sef, večina z balkonom ali teraso. Možnost namestitve 2 odraslih oseb in 1 otroka.

ŠPORT: v neposredni bližini se nahaja športni center za surfanje in kajtanje.

ZABAVA: bari in restavracije bližini.

STORITEV NOČITEV Z ZAJTRKOM: samopostrežni zajtrk.
POLPENZION: samopostrežni zajtrk in strežena večerja - za doplačilo

POVPREČNA OCENA (www.holidaycheck.com): 4.8/6

SURFANJE, KAJTANJE
DRUŽINAM PRIJAZNO
Odlična lokacija na plaži
 
Priporoči

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...), vse takse, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev, izbrane hotelske storitve, predstavnik agencije.

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in predstavljajo najugodnejšo ceno iz enega od bližnjih letališč. Nekatere cene lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo.
Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.

Možni so tudi drugi datumi odhodov - pošljite povpraševanje.