email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

PORT EL KANTAOUI, HOTEL EL MOURADI CLUB SELIMA 3*


Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustihPort El Kantaoui je moderno turistično naselje, le nekaj kilometrov od tretjega največjega tunizijskega mesta Sousse, imenovanega tudi «Biser Sahela«. Letovišče Port El Kantoaui je bilo zgrajeno povsem v turistične namene in očara z lepimi peščenimi plažami, tlakovanimi ulicami, bari, slikovito modro-belimi hišami, vrhunec doživetja pa so zagotovo pojoče fontane, ki vsak večer privabljajo množice turistov in domačinov. V neposredni bližini letovišča se nahajata golf igrišča in moderna ter urejena marina. Kot dokaz, da je naselje namenjeno turistom najdemo v samem centru letovišča številne butike, trgovine, restavracije in bare, ki so hkrati središče vsega dogajanja, ki ga ne smete zamuditi.

Vsi ljubitelji živali boste v središču letovišča našli manjši živalski vrt. Pravijo, da je Port El Kantoui edino mediteransko pristanišče, uvrščeno med urejene in magične vrtove. Mondeni Port El Kantaoui vabi. Sprehodite se po njegovih tlakovanih uličicah in opazujte slikovito arhitekturo, morda obiščite pojoče fontane, vsekakor pa uživajte v trenutku.


EL MOURADI CLUB SELIMA 3*
spletna stran hotela: KLIK
zemljevid


Hotel beach - Hotel El Mouradi Selima

Lokacija: s strani nemških gostov leta 2009 najbolje ocenjen klub hotel 3* v Tuniziji, se nahaja ob krasni in dolgi peščeni plaži priljubljenega letovišča Port El Kantaoui v neposredni bližini drugih EL MOURADI hotelov. Do centra letovišča in prestižne marine je le 2 km (nekaj minut hoje ali morda vožnje s kočijo) in 10 km do tretjega največjega tunizijskega mesta Sousse, ki je znano tudi kot turistična prestolnica Tunizije. Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 40 minut vožnje od letališča Habib Bourguiba Monastir in cca 2,5 ure vožnje od letališča Tunis-Carthage.


Hotelska ponudba: vsa hotelska ponudba je v glavni zgradbi hotela, kjer so gostom na voljo recepcija, glavna samopostrežna restavracija, picerija, več barov, mavrska kavarna in nočni klub. Sobe: namestitev je v bungalovih, ki so razvrščeni po zelenem hotelskem vrtu po katerem vodijo potke do plaže in glavne zgradbe. Hotel ponuja 373 dvoposteljnih, 127 triposteljnih in 66 družinskih sob. Vse sobe so prijetne za bivanje, klimatizirane (v poletni sezoni), opremljene s kopalnico, telefonom, satelitsko TV in imajo teraso ali balkon.

OPOMBA: namestitev v bungalovih s pogledom na morje ni na voljo. razdalja bungalovov do glavne zgradbe lahko znaša do 250 metrov.

Športna ponudba: dva zunanja bazena z ločenim otroškim delom, teniška igrišča, mini golf, biljard, namizni tenis, razni vodni in drugi športi. Ponudba za otroke: V hotelu je organiziran dnevni in večerni animacijski program. Tudi za otroško zabavo je poskrbljeno v otroškem mini klubu (5 – 12 let). Naša ocena: ocena 3*+ Lega: Zelo lep hotelski kompleks se nahaja neposredno na čudoviti peščeni plaži v Port El Kantaouiu..

All inclusive vključuje:
- samopostrežni zajtrk od 06.00 do 10.00 ure
- samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.00 ure
- samopostrežno večerjo od 18.30 do 21.00 ure
- brezalkoholne in lokalne alkoholne pijače v glavnem baru na recepciji od 08.00 do 23.00 ure
- brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži
- animacijski program
- izbrana športna ponudba

Paketna cena vključuje:
- letalski prevoz LJUBLJANA - TUNIZIJA (Monastir ali Enfidha) - LJUBLJANA
- letališko in varnostno pristojbino v Sloveniji in Tuniziji
- manjši obrok na letalu
- avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj
- asistenco na dohodnem letališču
- 7x ALL INCLUSIVE v hotelu EL MOURADI CLUB SELIMA 3*
- turistično takso
- osnovno nezgodno zavarovanje
- predstavnika (informativne ure tedensko)


 
Priporoči

Doplačila

MOŽNA DOPLAČILA: soba na morsko stran

Popusti

pavšalna cena za otroka na dod.ležišču:
1.otrok od 2 do 12 let od 270 €
2.otrok od 2 do 12 let od 370 €

Za potovanje v Tunizijo potrebujete potni list, veljaven vsaj še šest mesecev po odhodu iz države.

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve - all inclusive v hotelu.

Predvidene višine turistične takse na osebo na dan (plačilo v hotelu):
- hoteli s tremi zvezdicami 2 TND
- hoteli s štirimi in petimi zvezdicami 3 TND
- Otroci do 12. let ne plačajo turistične takse
* 1 TND = cca 0,34 €

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji