email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TUNIZIJA, EL MOURADI GAMMARTH 5*

EL MOURADI GAMMARTH 5*

»Turkizni zaliv« se nahaja na skrajnem severu Tunizije, v bližini glavnega mesta Tunis. Sestoji iz ruševin starodavnega antičnega mesta Carthage, ki je bilo eno izmed največjih zgodovinskih mest, ne le po velikosti, ampak predvsem po svoji slavi kot prestolnica punskega imperija, ki je nekoč zajemal celotno Sredozemlje. Danes je mesto pod zaščito UNESCA. Nedaleč stran od Kartagine se nahaja majhno turistično naselje Gammarth s cono modernih hotelov, v bližini pa je tudi golf igrišče. Nekaj kilometrov stran najdete idilično vasico Sidi Bou Said, že od nekdaj znano po umetnikih.  

V Gammarthu navdušujejo mirne počitnice prepletene s preteklostjo in romantiko. Vabita vas bližnja Kartagina in simpatičen Sidi Bou Said.


Lokacija:
hotel leži na peščeni plaži v naselju Gammarth, v neposredni bližini naselja La Marsa, nekdanje priljubljene počitniške destinacije. Le nekaj korakov vstran se razprostirata mesto Kartagina in vasica Sidi Bou Said. Hotel je 10 km oddaljen od mednarodnega letališča Tunis-Carthage in 15 km od prestolnice Tunis. Hotel je priljubljen predvsem pri družinah in poslovnežih ter vseh, ki si želijo mirnih počitnic in sprostitve.
Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 20 minut vožnje od letališča Tunis-Carthage in cca 3 ure vožnje od letališča Habib Bourguiba.

Hotelska ponudba:
recepcija, glavna samopostrežna restavracija, picerija, bari, mavrska kavarna. Hotel ima avditorij in konferenčno sobo, ki sprejme do 700 ljudi, kakor tudi vso potrebno avdiovizualno opremo in privatno parkirišče.

Sobe:
hotel razpolaga s 507 sobami, od tega je 23 suit in 10 družinskih sob. Vse sobe so klimatizirane, imajo teraso ali balkon, kopalnico, telefon, satelitsko TV, sef in mini bar.

OPOMBA: sobe s pogledom na morje niso na voljo!

Hrana:
polpenzion, poni penzion za doplačilo

Športna ponudba:
zunanji bazen z ločenim otroškim delom tenis, namizni tenis, biljard, kegljanje, razni vodni športi, pikado, mini golf, fitnes. nekatere hotelske storitve in izbrani športi iz športne ponudbe zahtevajo doplačilo.

Wellness ponudba:
hammam, savna ter moderen thalasso center, notranji bazen.

Ponudba za otroke:
v hotelu je organiziran dnevni in večerni animacijski program.

NAŠE MNENJE: ocena 4*+
 
Priporoči

Popusti

1.otrok 2-12 let pavšalna cena 270 € v vseh terminih, 2.otrok 2-12 let od 470 €

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse na osebo na dan (plačilo v hotelu):
- hoteli s tremi zvezdicami 2 TND
- hoteli s štirimi in petimi zvezdicami 3 TND
- Otroci do 12. let ne plačajo turistične takse
* 1 TND = cca 0,34 €

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji